onsdag den 28. september 2011

Status Q....

her sker ikke en skid, jeg har det som jeg plejer at ha' det - og må indrømme jeg en anelse skuffet - jeg er beredt på langvarig behandling, men sq* ikke stilstand altså - tilbagegang havde været federe - ved det lyder underligt, men en gammel sæi siger " det skal være skidt før det bliver godt" er meget rammende for borreliose behandling, så stilstand er ikke fedt.

Jeg har været indebrændt - alt og alle pisser mig af - især tv - hidser mig op over alle de lamme tvprogrammer jeg ser - så nu har jeg taget konsekvensen og er begyndt at gå i seng kl. 20.00 igen.
Jeg er træt, og må indse at mindre end 12 timer ikke går - så back on track.

Onsdag i sidste uge var vi hos ældsten til fødselsdag, gik på gågaden i Odense til aftensmad, hvor vi fik blåmuslinger, mums.
Ælsten fik et spisebord i amerikansk valnød som maleren havde lavet i fødselsdagsgave. I indflytter gave fik hun en cykelhjelm hvilket bagte lykke (NOT) - bytter var det.
Hun har købt sofa og 2 stole i genbrugsen, 1700 kr......syntes sq* godt nok det var dyrt, men fede sagde hun. Hmnn.....det var der så delte meninger om - men det hjalp da spisebordet kom ind, og den røde sofa ud - så hang tingene ligesom sammen.
En palle med hjul og glasplade skulle hun også have, men glarmesteren havde ikke fået lavet pladen, og gjorde sig da heller ikke den ulejlighed at ringe.
Desserten var lagkage derhjemme, og så hjemover, med et meget træt mindstebarn.

Jeg modtag min pakke fra Iherb torsdag - og heldige jeg, atter uden om tolden - ved ikke lige hvordan det går til altså.
Fik Melatonin 3 mg., Alpha lipoic acid og Magnesium Citrate.
Megnesium Citrate skulle være bedre end alm. Magnesium da Citrate gør optagelsen lettere - Alpha lipoic acid skulle være bedre end alm. lipoic acid - da den alm. ikke optages i så høj grad.
Sådan bliver man fortsat så klog, der googles løs.

I dag har jeg så sendt endnu en bestilling til Iherb. Er løbet tør for Fiskeolie - bruger normalt Epa-Gla+ fra Biozyn, men frygteligt dyre, så nu har jeg bestilt 3 x 250. Aktivt kul til jeg engang Herxer - det må prøves. Og Melatonin igen - vil forærer min bror nogle, han arbejder skiftende arbejdstider og har meget bøvl med sin søvn, så dette kan måske hjælpe ham (og ikke mindst sviger der må liste rundt).


Jeg har også købt ny taske....et kup...en skønt gammel Balenciaga - de laver verdens fedeste tasker altså - Le Dix - venter den i løbet af ugen.




Men for at købe denne yndighed måtte jeg sælge en anden skøn gammel taske...........øv...........men det er jo det der er det sjove, købe billigt og sælge med fortjeneste............600% på et taske salg, det er ikke at kimse af, ikke ret mange investeringsforeninger der kan være med der :) - men denne er en keeper, og uden salg ingen fortjeneste.
Har penge i overskud så jeg kan fortsætte med at surfte rundt efter gode bud - har ikke gjort det 6 mdr., har ikke haft råd, og er der noget der ikke er til at holde ud, så er det kup jeg ikke har råd til at gøre pga. penge mangel, så hellere holde sig helt væk.
Men NU kan jeg så lidt igen - ynglings tidsfordriv :).

Min nye tørretumbler er endelig dukket op i dag - så nu skal der vaskes og tørres. Maleren har vasket et par maskiner i mangel af en "rigtig hustru" - men der kommer lidt mere energi med noget mere søvn, så forhåbentlig kan jeg klare mine få opgaver igen.

Maleren har også vasket vægge ned i køkkenet :( - vi har haft en olievarmer kørende hen over sommeren, da stokerfyret bruger alt for mange træpiller for bare at holde sig selv igang. Smart syntes vi - men det er så gået over igen. Der er sort af sod, selv inde i køleskabet er der sort - så GØR DET ALDRIG.
Det eneste positive der er kommet ud af det, er at mellemsten kan se ALLE spindelvæv nu, de er nemlig også helt sorte :/.


Nu er resten af plænen endelig sået - tog lige hele week-enden igen, men NU er det slut - maleren mener det tar 2 timer at slå græsset - håber sq* godt nok formen er bedre til foråret.

Det er tid for bladoprivning igen. Sidste år døjede jeg med en tennisalbue og bladoprivning er ikke godt for sådan en - men gjorde det på trods - hvad fanden skal jeg lave, hovedet vil ikke, kroppen vil heller ikke - så jeg gjorde det alligevel.
FUCK jeg havde ondt - til massage mange gange uden bedring, og i foråret var det så jeg prøvede akupunktur med det resultat at jeg fik en stiv tommelfinger (hun tar' sig sq* til hovedet når hun engang hører det var borrelia altså).
Men nu er der kun halvt så mange blade i år - og jeg vil gøre mit bedste for ikke at overdrive rivningen, men holde mig på måtten når det gør ondt - svært når man er en tromle som mig.

Jeg mangler mine cigaretter igen - er underligt efter 9 mdr. - men nøjs hvor er jeg smøgtrængende altså. Ingen smøger, ingen rødvin og kaffe.......snyder dog med kaffen, har købt økologisk, koffeinfri instant kaffe, så satser på jeg ikke belaster mig system - noget nydning skal der sq* da være plads til...........sammen med chokoladen :O - økologisk forståes *GG*.

En god nyhed kom i går - svigerfar får lov at blive i aflastning indtil der bliver et tomt værelse til ham - det er bare så godt for dem begge, han er faldt til ro, det er svigermor dog ikke endnu. Han får lov at beholde sin stabile hverdag, og ingen udskældning.
Håber sq* ikke maleren også bliver ramt - men you newer know :( - vi sparer ikke op til pension - hvem ved om vi er her - og vi gider ikke suge på lappen for at spare op til en "måske" alderdom, det er nu vi har brug for pengene.
Men det ville da være fedt med et par mio. på en pensionsopsparing - men hvis ikke man kan både blæse og have mel i munden, så må man jo vælge. Som førtidspensionist er der ikke meget at rutte med - heldigvis har maleren nok at lave - men det ved man jo ikke om varer ved. Han var også syg med sin gigt en overgang - så det har været svært at få enderne til at nå sammen på 2 x offentlig ydelser, og man lærer at skelne mellem "need to have" og "nice to have".
En pensionsopsparing er "nice to have".

Det mindre mig om noget af det jeg hidser mig over. Vi troede jo at mellemsten nu da hun fyldte 19 kunne få udeboende SU. Hun flyttede før hun fyldte 18. Men NEJ - først som 20 årig kan hun få det, da vi bor for tæt på hinanden og Gymnasiet.
Hjemmeboende snyder sig til udeboende SU ved at flytte adresse, mens hun som udeboende ikke kan få det - jeg græmmes.
Familier med HØJ,og jeg mener VIRKELIG HØJ indkomst snyder på den måde - hvor fanden er folks moral.
Ikke noget at sige til det hele går af helvede til - folk rage til sig, og især dem med mest - mere vil have mere - jeg kan blive så tosset.
Store firmaer der ikke betaler deres skat i landet, men tjener astronomiske beløb, for at sende dem ud af landet - så der kan blive mere til dem der sidder i toppen - AAARGH - jeg harmes.

Nu vil jeg brygge mig en kop kaffe, og se om jeg kan få blodtrykket ned igen ;).

















mandag den 19. september 2011

Æbleplukningen i år........

er atter forbi. Hvert år tager vi til fyn og plukker æbler d. 16. september - dagen hvor Louis døde. Havde tanken om at det kunne være en dag vi var samlet fremover, også når der engang kommer sviger og børnebørn til. Dette var 11. år vi var afsted - efter æbleplukningen fik vi flæskesteg hos bedstevennerne på fyn, og da vi var hjemme igen kl. 01 var vi på kirkegården som vanligt, med æbler både til Louis og Anders.
Ælsten var ikke med, skulle på noget med studiet - sidste år var mellemsten ikke med, hun skulle have sidste køretime inden køreprøven, og sådan vil der jo være dagen hvor nogen er forhindret - men dagen bliver holdt i hævd som jeg havde tænkt.
Der er kun 1 fejl ved det hele - æblerne der skal gemmes til vinter er aldrig klar når vi kommer - de skal altid hænge 14 dage mere - så vi plukker gemmeæbler der mangler noget smag hvert år.
Plukker også sommeræbler, men de er på det sidste og 1 uge efter er de melede, bvadr.

Onsdag var jeg hos kiropraktoren, og hun ærgerede sig over det ikke var hende der havde fået den tanke at det var borrelia.
Turen gik gennem Vejle, solen skinnede til en forandring, og jeg var totalt smadret da jeg kom hjem. Mine lægge gør ondt igen nu, var blevet bedre, men at gå rundt længere tid, det kan jeg ikke.

Tirsdag tog yngsten på tur med skolen - jubiii, alene hjemme - så maleren fik arbejdsforbud om aftenen. Men ak - tirsdag aften var jeg kvæstet så han fik dispensation, og onsdag gik ligeså, så alle mine forhåbninger om bio ture og café besøg blev der ikke noget af - ØV.

Mandag var jeg også på shoppetur, nemlig med maleren - men det var nu begrænset hvor meget vi fik gået - det stod ned i stænger og stormede en pelikan, så vi mosede os op af gågaden i Esbjerg efter støttestrømperne, bagefter var vi i H&M ved Bilka efter undertøj til mindsten og bagefter gik turen i Bilka, hvor der faldt en telefon af til moderen :) - min var over 3 år og batteriet dovent.

Week-enden er gået i nattøj for det meste,  mandag ligeså - er så FUCKING TRÆT af at være træt altså. Er ikke til at holde ud jeg bare skal vente på der kommer noget mere antibiotika på medicinlisten - jeg vil videre og det NUUUUU.
3 ugers behandling er overstået - og ingen forandring udover øget træthed - har aldrig "boet" i nattøj en hel dag, hvis ikke jeg har haft feber og ligget i sengen - men det gør jeg i disse dage.
Skulle have været hos lægen for blodprøver i dag, men orkede ikke, skulle også købe gave. Må slæbe mig derned i morgen, uanset hvordan jeg har det.

Vægten tør jeg slet ikke frekventerer, har det træls nok som tingene er, så det er udsat på ubestemt tid.

I  dag kom langt om længe min Lipo-spheric vitamin C, og desværre kostede den 192 kr. i afgifter :( - men - der er stadig 350 kr. at spare ifth. england. Næste forsendelse vil jeg få dem til at angive til USD 14 i stedet USD 25 så burde den gå igennem - men billigere uanset.
Jeg beder dem først via mail sende 3 kasser og hælde dem ud af kasserne og i en kuvert, og bestiller dem efterfølgende her .

søndag den 11. september 2011

Hvor heldig kan man være....

en fredag morgen. Elektrikeren ville komme kl. 7.30 - gaaaab - længe inden MIN dag starter. Bliver vækket af noget der lyder som en boremaskine - ligger og funderer lidt over det - tænker, den må være pakket ind med træ uden om, og han skal have det skruet af. Ligger bare og lytter og venter på han skal blive færdig og kører, så jeg kan stå op. SÅ køre "boremaskinen" igen - og nu tramper han rundt på taget.....arh, nu må jeg op og lette på gardinet - det jeg kan høre er en der blander "smadder" med sådan en metaldejkrog sat på en boremaskine - hmn, hva fa'en har de gang i.
Kryber i seng igen og funderer over det. Da der er gået 1 time står jeg op og hilser på elektrikeren og får en snak og denne ( i nattøj :/ ).
.

Så går jeg ud og kigger til de andre derude - og det viser sig at jeg efter mange år endelig har fået Zink omkring skorstenen. Så nu kan vi atter bevæge os ud og ind uden at tænke på om der ryger mursten ned i hovedet når det blæser - skønt.

Maleren har også bestilt denne her


Den gamle på 21 år er gået i et leje - har så en vi har arvet af svigermor - mens den 21 årige er til reparation hos forhenværende kollega. Men NU syntes maleren vi skulle have en ny - måtte jo kunne få et ordentligt tilbud hos den lokale hvidevarepusher når vi skulle have 2 dele. De griner af ham, når han kommer med vort gamle lort der skal repareres - så er sq* nok ligeså meget for sin egen skyld har jeg en lumsk anelse om.

Men hele 3 ting fik jeg så sådan en fredag - nu sker der så nok heller ikke noget de næste 4 år.

Mærket er Bosch - har tjekket Tænk inden jeg købte, og denne var 5 bedst i test - den beste vaskede mere rent - men larmede mere. De 3 imellem var dobbelt så dyre uden at være væsentlig bedre, så jeg ønskede mig denne.
Udsalgsprisen er 1.895 - men kan findes på nettet til 4500 INCL. levering :O - altid godt argument at komme med til hvidevarepuskeren, som så kunne sælge til 6000.

Det samme gælder tørretumbleren - men her var udvalget begrænset - der var 2 - resten var med kondenstørring - øehm, hvorfor nu DET. Jo, det er vejen frem, vore huse skal være så tætte i dag, at vi ikke må lave huller til tørretumbleren.........hvem fanden er de idoter der er så geniale altså....vores miljøminister måske....nuværende eller tidligere....ting går altså over gevind her - vi kan jo efterhånden ikke ånde - GODT jeg bor i noget fra 1876 - her kommer frisk luft ind *GG*.

Lørdag vendte jeg langt om længe tilbage med lidt energi - fik tømt bedende for ærteblomster, ærter, salat og ukrudt. Sat nye jordbær aflæggere ud, og ikke mindst mine asparges plantet ud - kunne forærer naboen 25 planter også - STORT.

Maleren har lavet plæne, hente jord og kørt med fræser hele week-enden og er nu halv færdig godt og vel - det bliver så fantastisk når der kun er plæne på alle m2.

Behandlingen går planmæssigt - stadig ok i maven - men ingen ændringer i øvrigt her efter 2 uger.

I morgen skal jeg på tur - maleren skal til kontrol med sin pso gigt - og så skal vi på gågaden - han skal have nye støttestrømper *GG* - lyder det ikke sexet og spændende.
Han er bevilliget 2 stk om året - men det er alt alt for lidt - de er slidt igennem med store huller, og elastikken er slap, så det er mest strømpe der er tilbage, støtten er slap.
Men jeg glæder mig, en eftermiddag sammen og vi skal ikke lave have - det bliver skønt.

Maleren besøgte svigerfar i formiddags - han er mere rolig nu, men taler i øst og vest. Jeg talte sidste jul om at lave en bog med billeder af familie og venner til ham - men maleren tror ikke længere han kan kende dem på billederne. Men jeg gør det sq* alligevel - skriver hvem der er på billederne, så kan andre da læse for ham, hvem det er.
Svigerfar besøgte selv sin demente mor hver søndag formiddag, nu er det så ham selv der skal modtage besøg af sin søn søndag formiddag. Håber bare det ikke også rammer maleren - vi har så rigeligt af dårligdomme altså.

















mandag den 5. september 2011

Diamonds are a girl's best friend.....

or not - jeg er nået frem til at "vaskemaskiner are a girls best friend". Ville sq* da være skønt med nogle Carat - men faktum er, jeg har fået flere vaskemaskiner end diamanter gennem mit liv - og nu skal jeg have en igen - ØV.
Der skal atter investeres i maskinparken, en uudtømmelig kilde til pengeforbrug.
Jeg har lige tjekket Tænk - ikke de dyreste der er de bedste - syntes efterhånden der er ved at tegne sig et billede her - er også begyndt at købe tingene med X på i Brugsen/Kvickly ;).
Så minus Carat til også denne gang - men til gengæld rene trusser :).

Var hos lægen for blodprøver og Ekg i dag, og den søde laborant ville gerne hjælpe med blodprøver til Tyskland. Lægen var lidt i tvivl om de kunne, syntes det lød bøvlet, men laboranten skar igennem og sagde det ville hun gerne, skal bare lige komme med dem inden, så hun kan se hvilket system det er de bruger. SÅ FEDT med den læge altså - hurra - han får sq* en krammer en dag.

Har været i Aldi og købe probiotika  (Joggin) 6 stk. for 13.95 - noget billigere end Actimel 4 stk. for 16,25 - det bliver jo også til en slags penge over flere år - kunne evt. lægge til side til næste vaskemaskine.....

Besøget af gartneren gik fint - det koster 10.000-12.000 - øeeehm - var bare lidt græs der skulle såes.
Det bliver sq* en laaaaaang week-end maleren skal igang for at tjene til den smule græs.
Han gik igang med at rydde alle de store grene væk og gøre klar - og nu er det så han syntes pludselig, at det ser ikke så slemt ud længere - nu kan han måske godt overskue at lave resten selv.
Sjovt som alt der hedder have har den indvirkning på ham - overvældet bliver han.
Så den store gule kommer igen, skraber noget stabilgrus væk - afleverer noget muld og SÅ sår vi sq* selv det græs.
Hele week-enden gik med oprydning og kørsel med Ferguson - mens jeg har hængt i bremsen - har fået vasket 5 maskiner tøj - fejet ud i driverhuset, det er det hele - har læst og gryntet over malerens langsommelighed, kan ikke være det bekendt, ved det godt.
Men han er så laaaangsom til det - fordi han hader det i den grad - jeg er mere til bare at knokle på og få det overstået (med det jeg hader ex. rengøring) - men det smitter så ikke af på ham.
Jeg gør heller ikke selv rent pt., mellemsten har tjansen som betaling for den husleje vi betaler for hende.

Er nu i behandlings 2. uge - stadig ingen bivirkninger udover lidt mavekneb. Fornemmelsen af at have noget stramt om brystkassen er bedre - kan få luften meget længere ned føles det til - så måske min 4 år gl. anstrengelses astma OGSÅ er relateret til dette. Håber det er, og forsvinder i behandlingen af Chlamydia Pneumuniae.
Har fundet et sted at købe pose vitamin C i USA - koster det halve - så det gør jeg, og vender tilbage med en web. adresse når jeg har tjekket det ud.

fredag den 2. september 2011

Han borede....

slet ikke :) - men tog til gængæld billeder - de er sq* nogle dyre hunde at besøge altså.

Have mænd på besøg ligeså, er vist ikke kun 1 week-end maleren skal arbejde for at tjene til det.

Jeg har "flyttet" om på bloggen idag - men kan ikke fjerne den brede stribe i venstre side, ville have billedet til at dække, men det er jeg sq* ikke nørdet nok til. Har også fået sat etiketter på alle indlæg, kedeligt, heller ikke gjort så grundigt som jeg gerne ville - men må bare oppe mig fremover og få det gjort efterhånden.

Blev ringet op af lægen i dag - jeg troede det var mere antibiotika fra mandag, men skal behandles for Chlamydia Pneumunea INDEN vi fortsætter borreliosen, så der går lige 7 uger mere i stedet for :(.
Tror da pokker jeg ikke får nogen Herx reaktion, når vi ikke er gået igang endnu *GG*
Jarisch herxheimer reaktion er den korrekte betegnelse. Den opstår når døde spirokæter (skrueformet bakterie) og toxiner optræder i større mængder end immunforsvaret kan nå at nedbryde dem - wikipedia siger sådan her .
Det har jeg forberedt maleren på (har fundet grumme tilfælde på youtube) - men der går så lige 7 uger mere inden det sker.

Jeg roder også rundt i hvad det egentlig er jeg behandles for først, men ER Chlamydia pneumoniae og IKKE myoplasma pneumoniae.

Han mente også vi kunne få min søde læge til at tage blodprøverne og sende dem til Tyskland, så var jeg fri for at køre helt derop når de skal tages næste gang. Mon ikke jeg får ham til det også - prøves skal det ;).

torsdag den 1. september 2011

Mere behandling....

er overstået nu - sidder nu og sveder tran. Er svimmel, men hellere det end kvalme altså - tror jeg skal dø hvergang jeg har kvalme. Har sovet elendigt 2 nætter, men det kan jo skyldes så meget. Det er de eneste bivirkninger so far, havde mavepine og halsbrand forrig nat - men det er heldigvis også overstået.
Har taget et billed' af min pilleæske og c vitamin poser (og skjorte), det ser vildt ud - og om 7 uger kommer endnu 2 piller til.

Det er hundesvært at indtage antibiotika ifht. hinanden, vitaminer/kosttilskud, mad og mælkeprodukter syntes jeg, men er nået frem til en fordeling efter at have læst en læges anvisninger.

Antibiotika skal indtages så det er fordelt jævnt over døgnet - og noget antibiotika må ikke indtages sammen med calcium, hvilket jo tit indtages til morgenmaden. Jeg har opgivet at hitte rede i hvilke det drejer sig om, så det gælder alle for mig - lettere.
Så jeg starter med Ab sammen med 1 stk tørt rugbrød, dette forhindrer mavepine, og ab optages bedre, hvis ikke det tages sammen med et hovedmåltid. 1 time efter får jeg så min daglige omelet.

Kosttilskud og vitaminer (kan indeholde calcium, hvilket jo ikke går sammen med visse ab) indtager jeg så til middagsmaden, da mange bedst optages med fedtrig kost. Her indtages også probiotika Udo's choice (køleskab), og senere 1 actimel.

De sidste kosttilskud (de der er 2 kapsler af om dagen) indtager jeg så til aftensmaden.
Slutter med 2. ab pille 12 timer efter den 1. - forskelligt hvornår jeg vågner og indtager den 1, men bliver ved 20 tiden.
Ind imellem indtager jeg vitamin c i poser (blandet op i saftevand, smager fælt) - ikke sammen med mad, men mindst 10-15 inden, og gerne mellem måltiderne.



Det er sq* svært at hitte rede i - men tror jeg har styr på det nu. Men at huske probiotika i køleskabet, og b-12 vitamin sugetabletter er svært. Overvejede at putte en knap i æskerne for at minde mig selv om jeg skal huske de andre ting, er kan sagtens se mig selv sluge knapperne i farten.

I går kom min sending fra Iherb (4 af hver) - helt uden moms og told :O.


De erstatter Juice plus (446 kr. pr. md.), koster langt under 1/4 og efter hvad jeg kan læse, lige så gode (tror de har noget at gøre med udrensning af toxiner at gøre).
Alt i alt incl. b-12 sugetabletter 2 mg - 73,79 USD, fragten var gratis. Fik USD 5 i rabat da jeg brugte en kode. Vil du bestille har jeg en kode UQO230 som du kan bruge ved 1. gangs bestilling, du får rabatten på 5 USD - hvad jeg får aner jeg ikke.
Det var vist dagens sygdoms og medicinsnak ;).

I går fik jeg mig selv hevet op ved nakkehårene og tømt husbåden for festtøjet OG ikke mindst chokolade - der lå liiige 1 Rittersport...
Det var hurtigt overstået, kameratet lå også derude, så fik taget billeder også. Den er ikke færdig udvendig, men det nåede vi så bare ikke i år - havde tænkt den skal være GIGA Musselmalet, men det får vente. Her er resultatet.





På det nedste billed' ser man det der "metalværk" der skulle skiftes - har ikke fået regningen endnu :/ - men en billig vogn er det jo alligevel - forteltet er endda tæt. Nu kan vi komme afsted på korte ture i week-ender, er for bøvlet med teltet og umuligt i regn.

Apropos REGN - det græs vi såede først i august er 15 cm højt nu, men klippe det kan vi ikke - jorden er totalt blød så plæneklipperen vil synke ned



Maleren har iøvrigt gi'et fortabt overfor resten af plænesåning og klargøring - så der kommer en og kigger på det i dag og giver et overslag. Han vil hellere bruge en week-end på at male og tjene til det fremfor havearbejdet, og det kan jeg da et eller andet sted godt forstå - han HADER havearbejde. Jeg ELSKER at knokle på, men kan ikke, så dette blev løsningen på det sidste græs (forhåbentlig).


Jeg har iøvrigt læst en bog - og en god en af slagsen til en forandring. Kæmper med Hulebjørnensklan - fatter ikke det hype om den altså - noget mere laaaaangstrakt og keeeedligt skal man da lede længe efter. Men læses skal de nu de er købt, kommer nok bare til at tage år er jeg bange for.
Den gode bog er
Jeg var letteere irriteret over den inden jeg begyndte - ved ikke helt hvorfor, men her er mulighed for at bearbejde noget tror jeg - men den er SÅ god, refleksionerne, hans tænksomme far og ikke mindst charmetrolden ham selv ;). Sjældent jeg tuder over bøger og film, men nøjs der var både tårer og snot her, så LÆS den :).

Den er helt gal med svigerfar - han er nu i aflastning 5 dage om ugen. Tirsdag blev maleren ringet op , de kunne ikke finde ham - han var på plejehjemmet, men havde gemt sig (for 2. x den dag, 1. x løb han væk). Han ville ikke hjem.........
Maleren fik ham overtalt - han syntes bare det var sjovt at have gemt sig - huskede ikke selv HVORFOR han havde gemt sig.
Onsdag ringer svigermor, han vil ikke afsted - så maleren afsted igen. Svigerfar var rigtig gal (på svigermor) - maleren får en snak med ham, og får ham langt om længe til at gå med. Nede i bilen får de endnu en snak - maleren spørger om det er pga svigermor, og han græder og siger ja.........for helvede hvor er det fattigt at vi ikke har råd til at sende vore gamle i pleje mens tid her.
Hun forstår ham ikke, slet ikke det mindste, men maleren fik formuleret de ting vi fornemmer overfor svigerfar, og det var korrekt.
Hun brokker sig og skælder ud og han er ikke længere i stand til at forsvarer sig som førhen - det er sq* synd.
Da maleren afleverede ham tirsdag aften blev svigerfar mødt af spørgsmålet "hvorfor vil du ikke hjem" i en hvass bebrejdende tone......Han er senil for hhh da også, men viser med tydelighed hvordan hun har det med ham.
Hans medicin er lige sat op, så han går som løve i et bur, kan ikke holde sig i ro - de går virkeligt hinanden på nerverne.
Han er så rar og rolig - bare ikke sammen med hende altså - han var i aflastning i sommer, 4 uger kunne det blive til.
Men Maleren fik talt med noget koordinator i går, da bliver en tom aflastningsplads på fredag, og den fik han nu - var ikke meningen. Har ikke været ham der stod for tur - men nu fik de langt om længe øjnene op for hans situation, han magter jo ikke selv formulere sig - græder bare.

Valg - hvem fa'en skal man stemme på altså......Jeg følger ikke med, bliver så gal og skælder ud hver gang der er TVavisen. Det parti jeg skal stemme på findes endnu ikke.
At man skal kæmpe sådan for at komme på plejehjem, det er så fattigt altså - min mormor på dengang 85 og 91 kunne ikke få en plads heller. Den gamle mand var slidt op, arbejdede i tørvemoserne og som vejarbejder hele sit liv, byggede vort samfund op (sammen med få andre ;)) og så måtte han passe sin kone på 85 der havde diarré pga. antibiotika, og rengøring og madlavning. 
Hvor fanden bliver alle pengene af.....har lige været i Tønder med en off. ansat  som kom direkte fra et "kursus"  her, massage, indpakninger, bade og afslapning var hvad "kursusdagen" gik med - hvad fanden er der galt altså. Hvor mange der var afsted ved jeg ikke, og turde ikke spørge, det holder mit nervesystem sq* ikke til at vide altså.

Så i aftes et program om misbrugere - de lever et uværdigt liv og helt på sin plads at de bliver hjulpet, både menneskeligt og samfundsøkonomisk. MEN, det er sq* bedre at være narkoman end psykisk syg altså - indlæggelser har vi ikke råd til, men et møde på DT en gang imellem kan det blive til. Alle de stakler der findes, uden bolig og uden mulighed for behandlig, det er sq*.....sygt.....
Uha jeg bliver så rasende - derfor jeg holder mig langt væk fra politik.

Nu vil jeg nappe et (koldt) bad og hidse mig ned, skal til tændlæge om lidt.